Els ex

Por Susanna - June 30th, 2009, 0:11, Categoría: L'ababol

Des del passat 27 de febrer, he entrat a formar part del club dels ex. Un luxe compartit en l’Hipòlit (el nostre, no l’altre), Pujol, Maragall, González... també l’Aznar. Hi ha de tot al piset, gent que opina que ex ve de jubilar-se, altres que afirmen que és sinònim d’ecs, hi ha qui en nega l’existència, i d’altres, en fi, no hi donem importància i continuem en la feina, perquè d’això es tracta, de seguir i de treballar.

He de dir que, dels últims quatre anys, el que em fa més goig és haver donat el relleu al Pep Labat, per moltes raons, però la primera i principal és que Galan no ho va aconseguir. Josep va fer molt per Fraga, pel Baix Cinca i per la Franja, va impulsar molts dels projectes que portem entre mans, com esta revista, sense anar més lluny, però mai va aconseguir engrescar al Pep perquè presentés candidatura com a president de l’IEBC. Jo sí, i, mireu, en alguna cosa havia de guanyar.

I, per arrodonir l’homenatge que em dedico, recordaré les paraules que un polític va pronunciar durant el cessament d’un subordinat: ho has fet tan bé, que ara qualsevol pot fer-ho.

Què he fet tan bé? En la meua opinió, ni humil ni modesta, succeir al Josep era més difícil que succeir-me a jo. L’energia i la passió que hi va esmerçar Galan no són comparables, no obstant, hi ha camins que fer-ho bé és sinònim de fer-ho assequible, i crec que això és el que he aconseguit.

Me’n sento orgullosa, i també de continuar formant part de l’equip que acompanyarà al Pep en la nova etapa. (Esta frase me la podria estalviar, perquè pareix de discurs manit i sobat, però el nostre director és molt pesat en això del número de caràcters dels articles i les columnes. Havia d’acabar d’alguna manera i no se m’ha ocorregut res més institucional. Demano disculpes).

Permalink ~ Comentarios (-6) ~ Comentar | Referencias (0)

Comentarios

Calendario

<<   June 2009  >>
SMTWTFS
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     

Categorías

Sindicación

Alojado en
ZoomBlog